Home Forums Articles How To's FAQ Register
Go Back   Xoutpost.com > Search Forums
Arnott
User Name
Password
Member List Premier Membership Search Today's Posts Mark Forums Read

Xoutpost server transfer and maintenance is occurring....
Xoutpost is currently undergoing a planned server migration.... stay tuned for new developments.... sincerely, the management


Showing results 1 to 6 of 6
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: wellingtonamaral
Forum: X5 (E53) Forum 06-24-2014, 12:11 PM
Replies: 7
Views: 3,841
Posted By wellingtonamaral
Thank-you for the correction, RRPhil: It is code...

Thank-you for the correction, RRPhil: It is code P0733.

While I can drive in manual without triggering failsafe, it is still a bit slow on the 2nd-to-3rd shift transition.

Do you still think...
Forum: X5 (E53) Forum 06-23-2014, 11:40 PM
Replies: 7
Views: 3,841
Posted By wellingtonamaral
Transmission failsafe + code P0377

So, while driving my '04 X5 3.0i, E53 (GM automatic transmission), it went into transmission failsafe, and I read error code P0733.

Ref: http://engine-codes.com/p0733_bmw.html

Starting the...
Forum: X5 (E53) Forum 06-23-2014, 10:05 PM
Replies: 10
Views: 5,008
Posted By wellingtonamaral
Resolved. Now back to the primary problem. Thanks all of you for the help!

You also caught another mistake of mine ... it wasn't the filler hole, but the pressure test hole I was pumping fluid through. After you suggested it, I looked up the images and surely enough I went...
Forum: X5 (E53) Forum 06-23-2014, 05:57 PM
Replies: 10
Views: 5,008
Posted By wellingtonamaral
Thanks for catching that. In a way -- good thing...

Thanks for catching that. In a way -- good thing I didn't get as far as getting the fluid through. I think the hose was slightly small for the filler hole. So, I just got a slightly larger...
Forum: X5 (E53) Forum 06-23-2014, 11:26 AM
Replies: 258
Views: 279,102
Posted By wellingtonamaral
I'm having a weird problem with a partial...

I'm having a weird problem with a partial transmission fluid change on my X5 3.0i.

I just tried a partial fluid change on my 04 BMW X5 3.0i E53 AT, by draining from pan drain with engine off...
Forum: X5 (E53) Forum 06-23-2014, 11:23 AM
Replies: 10
Views: 5,008
Posted By wellingtonamaral
Weird problem with a partial transmission fluid change on my X5 3.0i

I just tried a partial fluid change on my 04 BMW X5 3.0i E53 AT, by draining from pan drain with engine off until dripping stopped, and then refilling with fresh oil via filler plug.

Issue:
I...
Showing results 1 to 6 of 6

 
Forum Jump



All times are GMT -4. The time now is 02:00 AM.
vBulletin, Copyright 2021, Jelsoft Enterprises Ltd. SEO by vBSEO 3.6.0
2017 Xoutpost.com. All rights reserved. Xoutpost.com is a private enthusiast site not associated with BMW AG.
The BMW name, marks, M stripe logo, and Roundel logo as well as X3, X5 and X6 designations used in the pages of this Web Site are the property of BMW AG.
This web site is not sponsored or affiliated in any way with BMW AG or any of its subsidiaries.