Home Forums Articles How To's FAQ Register
Go Back   Xoutpost.com > Search Forums
Fluid Motor Union
User Name
Password
Member List Premier Membership Search Today's Posts Mark Forums Read

Xoutpost server transfer and maintenance is occurring....
Xoutpost is currently undergoing a planned server migration.... stay tuned for new developments.... sincerely, the management


Showing results 1 to 9 of 9
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: ajpow365
Forum: X5 (E53) Forum 12-15-2012, 09:33 PM
Replies: 15
Views: 1,918
Posted By ajpow365
...............

Under load, still registering 13.8...9 etc. I'll have to wait til the issue creeps up again.
Forum: X5 (E53) Forum 12-14-2012, 11:09 PM
Replies: 15
Views: 1,918
Posted By ajpow365
Sorry.... When i ran through the steps to unlock...

Sorry.... When i ran through the steps to unlock codes, the instructions indicated i did not have to start the vehicle and i didn't catch the "full-load" concept. So the 11 was the reading with the...
Forum: X5 (E53) Forum 12-14-2012, 03:35 PM
Replies: 15
Views: 1,918
Posted By ajpow365
I did not perform the amp test while the vehicle...

I did not perform the amp test while the vehicle was running. When running, the values came in at 13.9 - 14.

Sent from my SCH-I510 using Tapatalk 2
Forum: X5 (E53) Forum 12-13-2012, 11:27 PM
Replies: 15
Views: 1,918
Posted By ajpow365
.......

Battery is a year old .... got it at autozone .... will take it back and have them test. Any
battery recommendations... AGM?
Forum: X5 (E53) Forum 12-13-2012, 10:37 PM
Replies: 15
Views: 1,918
Posted By ajpow365
Voltage came in around 11.. guessing not good.

Voltage came in around 11.. guessing not good.
Forum: X5 (E53) Forum 12-13-2012, 02:07 PM
Replies: 15
Views: 1,918
Posted By ajpow365
...........

Forgot to ask earlier.. do you have to "register" new battery like you do on newer BMW's?
Forum: X5 (E53) Forum 12-13-2012, 02:04 PM
Replies: 15
Views: 1,918
Posted By ajpow365
Hey.. I really appreciate it.. didn't have a...

Hey.. I really appreciate it.. didn't have a chance to post back til now. I will give it a shot.

Thx.
Forum: X5 (E53) Forum 12-13-2012, 12:19 AM
Replies: 15
Views: 1,918
Posted By ajpow365
no correlation

She says there appears to be no correlation of events. One time the car just shut off after lights on dash flashed. Other times radio just shut off.
Forum: X5 (E53) Forum 12-12-2012, 11:19 PM
Replies: 15
Views: 1,918
Posted By ajpow365
Nav system radio spontaneously wacko

My wife drives our 2004 X5 4.4i and is experiencing odd electrical issues w/ the nav system and radio. Shuts off / turns on.. radio won't turn off / on. :dunno::dunno:Any clue what I should check...
Showing results 1 to 9 of 9

 
Forum Jump



All times are GMT -4. The time now is 09:32 PM.
vBulletin, Copyright 2019, Jelsoft Enterprises Ltd. SEO by vBSEO 3.6.0
2017 Xoutpost.com. All rights reserved. Xoutpost.com is a private enthusiast site not associated with BMW AG.
The BMW name, marks, M stripe logo, and Roundel logo as well as X3, X5 and X6 designations used in the pages of this Web Site are the property of BMW AG.
This web site is not sponsored or affiliated in any way with BMW AG or any of its subsidiaries.