Xoutpost.com

Xoutpost.com (https://xoutpost.com/forums.php)
-   The Lounge (https://xoutpost.com/off-topic/lounge/)
-   -   Server Issues this morning (https://xoutpost.com/off-topic/lounge/46347-server-issues-morning.html)

Xoutpost 04-23-2008 08:54 AM

Server Issues this morning
 
Dear X3world / X5world / X6world community,

Our ISP performed some unscheduled software updates on our internet server this morning. The server is slowing recovering, but there remain some issues that are being worked through. Please be patient, and we appologize for any inconvenience.

rastaFarai 04-23-2008 11:25 AM

Thanks for the heads up.. was wondering what was going on. I assume it's still an issue somewhat? I can browse the forums, but when I try and go into a thread, I get a white page. When I sign out of the forum, i can browse forums and enter threads.. then if i sign in, I can still see the thread, and THEN make a post.

Not a complaint, I just hope that some more info / details on what the issues are may help resolve it...

Quicksilver 04-23-2008 04:50 PM

OK thanks for the alert

benathon 04-23-2008 04:59 PM

Yeah the search isn't working too good right now either nor the home page links...

UCrewX5 04-23-2008 07:58 PM

A full restart was just performed. Let us know if this helped or hurt

noncom23 04-23-2008 08:04 PM

test...

Worked well here!

brian5 04-23-2008 08:06 PM

Quote:

Originally Posted by noncom23
test...

Worked well here!

Test two.

Strangest thing. It's working for me under Internet Explorer but not working under Firefox -- I can't see the posts in the latter.

I'm going to try clearing cookies, temp files, etc.

UCrewX5 04-23-2008 08:07 PM

also try logging out (which clears your cookies) and log back in. That helped a lot for me.

brian5 04-23-2008 08:22 PM

Quote:

Originally Posted by UCrewX5
also try logging out (which clears your cookies) and log back in. That helped a lot for me.

Yes, cleaned out all temp files, cookies, etc. and did a reboot. Working in Firefox for me now too.

Edited to say that I still have issues in Firefox... I'm doing this edit in IE as Firefox can't get to the posts again. I guess there's something weird going on my Firefox -- no issues with other websites though.

ncx 04-23-2008 08:53 PM

Some other members reported problems accessing the site today with Firefox.... it is not just you. ;)


All times are GMT -4. The time now is 05:53 PM.

vBulletin, Copyright 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0
2017 Xoutpost.com. All rights reserved.