Xoutpost.com

Xoutpost.com (https://xoutpost.com/forums.php)
-   X5 (E53) Forum (https://xoutpost.com/bmw-sav-forums/x5-e53-forum/)
-   -   What did you do to / for your E53 today?? (https://xoutpost.com/bmw-sav-forums/x5-e53-forum/78921-what-did-you-do-your-e53-today.html)

RMak 03-12-2011 11:27 AM

I put in a new battery today. Surprisingly the OEM battery lasted for 7 years and almost 60,000 miles. Bought a Bosch from Pep Boys for $100 bucks. :thumbup:

dskyers 03-12-2011 11:28 AM

Removed resonator and installed x pipe and it sounds wonderful

Weasel 03-12-2011 07:39 PM

Dried rear carpets and resealed both rear vapor barriers... :(

neilrmp 03-12-2011 08:17 PM

Took out TCU and amplifier because it was filled with water, opened each one, cleaned and sprayed with moisture remover, replaced and now no more noise from speakers :thumbup:

Weasel 03-12-2011 08:32 PM

Sounds like you need to check the rear drains of your sunroof if you had water there, there are a few good threads on that situation too.

neilrmp 03-12-2011 08:35 PM

Quote:

Originally Posted by Weasel (Post 811348)
Sounds like you need to check the rear drains of your sunroof if you had water there, there are a few good threads on that situation too.

Ok thank you "weasel" I was wondering how the water got in there:thumbup:

petener999 03-12-2011 08:37 PM

Went to the gas station.

nigwhyrito 03-12-2011 10:37 PM

ripped it apart in search of heated seat connectors.

fraserp 03-13-2011 01:19 PM

I had the same problem with water. Amp F**ked had to order another. also blue tooth module :(

neilrmp 03-13-2011 06:50 PM

Quote:

Originally Posted by fraserp (Post 811449)
I had the same problem with water. Amp F**ked had to order another. also blue tooth module :(

after spraying the moisture remover and cleaning it with compressed air, it's working great again.. did u try that?


All times are GMT -4. The time now is 03:31 AM.

vBulletin, Copyright 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0
2017 Xoutpost.com. All rights reserved.