Home Forums Articles How To's FAQ Register
Go Back   Xoutpost.com > BMW SAV Forums > X5 (E53) Forum
Arnott
User Name
Password
Member List Premier Membership Search Today's Posts Mark Forums Read

Xoutpost server transfer and maintenance is occurring....
Xoutpost is currently undergoing a planned server migration.... stay tuned for new developments.... sincerely, the management


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 07-30-2020, 09:17 AM
Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: Burlington, NJ
Posts: 750
amancuso is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Maruzo View Post
If image is rolling, could it be you have an analog tuner and it's receiving ATSC signals that it can't decode?
I figured it out. It's a 4:3 tuner from a 2000 740iL. I'm also convinced that the cable isn't right. Even though I was getting a picture (rolling) on the screen, the violet connector from the car had nothing to connect to if I use the violet connector on the new cable.
__________________
2004 4.8iS
Check out the BMW CCA X Chapter on Facebook - https://www.facebook.com/groups/603822583674050/
Reply With Quote

Sponsored Links

Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





All times are GMT -4. The time now is 10:42 AM.
vBulletin, Copyright 2020, Jelsoft Enterprises Ltd. SEO by vBSEO 3.6.0
2017 Xoutpost.com. All rights reserved. Xoutpost.com is a private enthusiast site not associated with BMW AG.
The BMW name, marks, M stripe logo, and Roundel logo as well as X3, X5 and X6 designations used in the pages of this Web Site are the property of BMW AG.
This web site is not sponsored or affiliated in any way with BMW AG or any of its subsidiaries.