Home Forums Articles How To's FAQ Register
Go Back   Xoutpost.com > Electronics > Bluetooth
Fluid Motor Union
User Name
Password
Member List Premier Membership Search Today's Posts Mark Forums Read

Xoutpost server transfer and maintenance is occurring....
Xoutpost is currently undergoing a planned server migration.... stay tuned for new developments.... sincerely, the management


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 03-22-2008, 10:03 AM
Mahmud5's Avatar
Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Sweden
Posts: 232
Mahmud5 is on a distinguished road
No they haven´t , you think they can fix it? Cash?
__________________

My X Page
GARAGET

Bmw X5 4.4iA 2003


4.6 Kit Front + Back
Fender Flares
Tail Lights Clear/smoke
Head Light Chrome AngelEyes
Tint 75%
Black Painted kidney grill
Reply With Quote

Sponsored Links

  #22  
Old 03-22-2008, 04:04 PM
Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: England and Canada
Posts: 50
petert is on a distinguished road
I had a similar problem with my 6310i. One thing to check is that you don't have lots of SMS messages stored on your phone - if you do, dlete as many as you can. It's as if the phone cannot transfer the messages to the car quickly enough during the pairing process before it times out. Once I dleted a load of messages it paired reliably.
One other thing is that I did have a faulty centre cradle, but this thing with the messages is real - lots of similar reports of this problem in the UK.

Hope it helps,

Petert
Reply With Quote
  #23  
Old 03-22-2008, 04:50 PM
Mahmud5's Avatar
Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Sweden
Posts: 232
Mahmud5 is on a distinguished road
Thank You Petert !
of course it helps. But the main problem is that the whole process don´t ´´work ´´ i can´t Pair the phone .. i can´t get the BT to work ...
But thanks allot !
__________________

My X Page
GARAGET

Bmw X5 4.4iA 2003


4.6 Kit Front + Back
Fender Flares
Tail Lights Clear/smoke
Head Light Chrome AngelEyes
Tint 75%
Black Painted kidney grill
Reply With Quote
  #24  
Old 03-22-2008, 07:35 PM
Member
 
Join Date: Aug 2007
Location: Sweden EU
Posts: 645
E5M1R is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by petert
I had a similar problem with my 6310i. One thing to check is that you don't have lots of SMS messages stored on your phone - if you do, dlete as many as you can. It's as if the phone cannot transfer the messages to the car quickly enough during the pairing process before it times out. Once I dleted a load of messages it paired reliably.
One other thing is that I did have a faulty centre cradle, but this thing with the messages is real - lots of similar reports of this problem in the UK.

Hope it helps,

Petert
As Mahmud said the problem is that he cant get the BT into the pairing mode, so the issue is not realy witn phone (not yet anyways)
__________________
X5 4,4i-06 Current
330Ci Cab-03 2007-2008
MB E55 AMG-03 2006-2007
Z3 2,8 Roadster-98 2006-2007
X3 2,0d-05 2005-2006
320d-99 1999-2005
Reply With Quote
  #25  
Old 03-22-2008, 07:45 PM
Mahmud5's Avatar
Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Sweden
Posts: 232
Mahmud5 is on a distinguished road
This freaking me out ... i have test push the button key in pos1 method to much that my battery died 3 times today!.
__________________

My X Page
GARAGET

Bmw X5 4.4iA 2003


4.6 Kit Front + Back
Fender Flares
Tail Lights Clear/smoke
Head Light Chrome AngelEyes
Tint 75%
Black Painted kidney grill
Reply With Quote
  #26  
Old 03-22-2008, 08:47 PM
Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: England and Canada
Posts: 50
petert is on a distinguished road
E5M1R - I understand what you are saying: I suggested what I did because I had the same symptoms: all I could get the screen to say was 'Activate Phone', so it looked like the pairing process wasn't even starting.

If there are few messages stored on the phone and it still won't progress then I agree it is a different problem.

PeterT
Reply With Quote
  #27  
Old 03-22-2008, 08:55 PM
Mahmud5's Avatar
Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Sweden
Posts: 232
Mahmud5 is on a distinguished road
Petert thank you for your help.
But i bought the Nokia phone just because i want to use to the car.. and i have maybe 3 messages i deleted them and tried but it was not much for help
__________________

My X Page
GARAGET

Bmw X5 4.4iA 2003


4.6 Kit Front + Back
Fender Flares
Tail Lights Clear/smoke
Head Light Chrome AngelEyes
Tint 75%
Black Painted kidney grill
Reply With Quote
  #28  
Old 03-23-2008, 03:15 AM
Member
 
Join Date: Aug 2007
Location: Sweden EU
Posts: 645
E5M1R is on a distinguished road
Mahmud,
Does your phone work if you put it into its place in alrmrest ?
__________________
X5 4,4i-06 Current
330Ci Cab-03 2007-2008
MB E55 AMG-03 2006-2007
Z3 2,8 Roadster-98 2006-2007
X3 2,0d-05 2005-2006
320d-99 1999-2005
Reply With Quote
  #29  
Old 03-23-2008, 04:53 AM
Mahmud5's Avatar
Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Sweden
Posts: 232
Mahmud5 is on a distinguished road
No does not. Just a few question : If the BT pairing don´t show up , is there any hope that the pairing will success ?
If my ULF is the 1th Generation is that to old and bad and its the mean reason why my BT dosen´t work?
Or maybe one cable is not ´´really´´ connected ?
__________________

My X Page
GARAGET

Bmw X5 4.4iA 2003


4.6 Kit Front + Back
Fender Flares
Tail Lights Clear/smoke
Head Light Chrome AngelEyes
Tint 75%
Black Painted kidney grill
Reply With Quote
  #30  
Old 03-23-2008, 10:28 AM
Member
 
Join Date: Aug 2007
Location: Sweden EU
Posts: 645
E5M1R is on a distinguished road
Please correct me if i am wrong...
If you put your phone into the stock holder in armrest then it is connected to the system trough wires and not bluetooth so it should work withouth pairing it to the car (this is the way benz phones work) so my guess is that your phone module is broken or some cable is loose or something

Did you try to reset the car by dissconecting the battery for a 30 min or so (i had some issues the other day after my batterie died half of the instrument cluster was not working, like RPM, Fuel, CheckControl and so on i called the dealer and he told me to do this to reset the car and it worked)

Just cal your local BMW shop and ask for help, they will charge you 500skr/hour ($80) to check
__________________
X5 4,4i-06 Current
330Ci Cab-03 2007-2008
MB E55 AMG-03 2006-2007
Z3 2,8 Roadster-98 2006-2007
X3 2,0d-05 2005-2006
320d-99 1999-2005
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





All times are GMT -4. The time now is 07:20 PM.
vBulletin, Copyright 2019, Jelsoft Enterprises Ltd. SEO by vBSEO 3.6.0
2017 Xoutpost.com. All rights reserved. Xoutpost.com is a private enthusiast site not associated with BMW AG.
The BMW name, marks, M stripe logo, and Roundel logo as well as X3, X5 and X6 designations used in the pages of this Web Site are the property of BMW AG.
This web site is not sponsored or affiliated in any way with BMW AG or any of its subsidiaries.