Home Forums Articles How To's FAQ Register
Go Back   Xoutpost.com > Electronics > Bluetooth
Fluid Motor Union
User Name
Password
Member List Premier Membership Search Today's Posts Mark Forums Read

Xoutpost server transfer and maintenance is occurring....
Xoutpost is currently undergoing a planned server migration.... stay tuned for new developments.... sincerely, the management


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-06-2005, 05:48 AM
Member
 
Join Date: Mar 2005
Location: X5world
Posts: 2
kevinjdonnellyuk is on a distinguished road
Blutooth retrofit

Hi All,
First post. I have a 2001 X5 with a retrofit sat nav system on. I have recently purchased and installed a bluetooth retrofit kit from BMW, however, I am unable to hear anyone speak on the phone, all the other functions work. I have been in contact with BMW and they are now saying it is impossible to retrofit a bluetooth system with a retro fit sat nav system and it was sold in error. They will give me a refund for the bluetooth system but the problem is my car did not come prewired so the whole interior had to come out. I do not fancy repeating the process, does anyone have an alternative to get the system working.
Thanx
Kevin
p.s sorry for droning on
Reply With Quote

Sponsored Links

  #2  
Old 04-06-2005, 09:40 AM
UCrewX5's Avatar
co-founder
 
Join Date: Mar 2005
Location: Hockeytown, USA
Posts: 9,738
UCrewX5 has disabled reputation
If you don't have navigation, here is the likely source of your lack of audio - http://www.xoutpost.com/articles.php?...icle&artid=169

It's an easy fix (much easier than removing your interior again )
__________________

Xoutpost.com - where you come for the information but stay for the friendships
Reply With Quote
  #3  
Old 04-06-2005, 10:29 AM
Member
 
Join Date: Mar 2005
Location: X5world
Posts: 2
kevinjdonnellyuk is on a distinguished road
Thanks for the info, but I have a bmw Retrofit nav system fitted to the car.
Reply With Quote
  #4  
Old 04-06-2005, 12:16 PM
BlueX5guy's Avatar
Member
 
Join Date: Mar 2005
Location: San Ramon, CA
Posts: 145
BlueX5guy is on a distinguished road
I have the factory nav, but I know i had no sound without adding an amp to the system. Not sure if your set up might have the same problem.

Dennis
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





All times are GMT -4. The time now is 02:33 AM.
vBulletin, Copyright 2019, Jelsoft Enterprises Ltd. SEO by vBSEO 3.6.0
2017 Xoutpost.com. All rights reserved. Xoutpost.com is a private enthusiast site not associated with BMW AG.
The BMW name, marks, M stripe logo, and Roundel logo as well as X3, X5 and X6 designations used in the pages of this Web Site are the property of BMW AG.
This web site is not sponsored or affiliated in any way with BMW AG or any of its subsidiaries.