Home Forums Articles How To's FAQ Register
Go Back   Xoutpost.com > Electronics > Navigation System
Fluid Motor Union
User Name
Password
Member List Premier Membership Search Today's Posts Mark Forums Read

Xoutpost server transfer and maintenance is occurring....
Xoutpost is currently undergoing a planned server migration.... stay tuned for new developments.... sincerely, the management


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-08-2006, 07:24 PM
alfav6's Avatar
Member
 
Join Date: Mar 2005
Location: NYC
Posts: 5
alfav6 is on a distinguished road
Navigation loosing position

Any updates on navigation loosing position or getting lost. I know some of you guys are having this problem as well. Iím in NYC and when drive for example on a highway and decide to exit off and drive parallel to it, it thinks Iím still on it. Unless I make any sudden 90 degree turn it still wonít reposition itself. Sometimes it wonít reposition at all. I just recently update to v27. I had it on v26 and it also did the samething.

I'm going to the dealer tomorrow, but I have a feeling they will tell me nothing is wrong with it.
Reply With Quote

Sponsored Links

  #2  
Old 05-08-2006, 08:10 PM
UCrewX5's Avatar
co-founder
 
Join Date: Mar 2005
Location: Hockeytown, USA
Posts: 9,738
UCrewX5 has disabled reputation
Do you have the GPS icon in the upper right hand corner of the screen? And does it have lots of green dots? If not then you are not receiving GPS satelite signals.
__________________

Xoutpost.com - where you come for the information but stay for the friendships
Reply With Quote
  #3  
Old 05-09-2006, 02:43 AM
alfav6's Avatar
Member
 
Join Date: Mar 2005
Location: NYC
Posts: 5
alfav6 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by UCrewX5
Do you have the GPS icon in the upper right hand corner of the screen? And does it have lots of green dots? If not then you are not receiving GPS satelite signals.
i has alot of dots and yet it still gets lost. =\
Reply With Quote
  #4  
Old 06-02-2006, 09:10 PM
Member
 
Join Date: May 2006
Location: czech
Posts: 19
cato.boss is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by alfav6
i has alot of dots and yet it still gets lost. =\
You have problem with ABS sensors or comunication with ABS computer
Reply With Quote
  #5  
Old 06-02-2006, 09:49 PM
FULANITO's Avatar
Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: QUEENS, N.Y.
Posts: 448
FULANITO is on a distinguished road
I Also Had This Problem When I Updated To V27. On My X5 The Problem Was That The Navigation Computer Was Not Coded To My Vehicle, Instead It Appeared As A 7er. Let Us Know What You Find Out!!! Good Luck!!!
__________________

Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





All times are GMT -4. The time now is 04:46 AM.
vBulletin, Copyright 2019, Jelsoft Enterprises Ltd. SEO by vBSEO 3.6.0
© 2017 Xoutpost.com. All rights reserved. Xoutpost.com is a private enthusiast site not associated with BMW AG.
The BMW name, marks, M stripe logo, and Roundel logo as well as X3, X5 and X6 designations used in the pages of this Web Site are the property of BMW AG.
This web site is not sponsored or affiliated in any way with BMW AG or any of its subsidiaries.