Home Forums Articles How To's FAQ Register
Go Back   Xoutpost.com > Electronics > Navigation System
Arnott
User Name
Password
Member List Premier Membership Search Today's Posts Mark Forums Read

Xoutpost server transfer and maintenance is occurring....
Xoutpost is currently undergoing a planned server migration.... stay tuned for new developments.... sincerely, the management


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-15-2006, 10:33 PM
razrv3's Avatar
Member
 
Join Date: Dec 2005
Location: CA
Posts: 99
razrv3 is on a distinguished road
Weird auto climate control behavior

I don't know if I'm doing something wrong, but when I put the fan all the way up and have the temp at 85 degrees, it doesn't stay ON as expected. It goes ON then in awhile turns itself OFF, and that repeatedly. The AUTO is not lit. The other 3 modes (feetwell, windows and toward the upper body are ON). The auto on the display is not ON either (for fan control).
Is this the way it's supposed to be or something is messed up.
I thought it is the fuse, but the blower does work. Just not as I want it to work...
I'm sorry -- wrong section to post this, I don't know how to delete or move it
Reply With Quote

Sponsored Links

Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





All times are GMT -4. The time now is 03:39 AM.
vBulletin, Copyright 2020, Jelsoft Enterprises Ltd. SEO by vBSEO 3.6.0
2017 Xoutpost.com. All rights reserved. Xoutpost.com is a private enthusiast site not associated with BMW AG.
The BMW name, marks, M stripe logo, and Roundel logo as well as X3, X5 and X6 designations used in the pages of this Web Site are the property of BMW AG.
This web site is not sponsored or affiliated in any way with BMW AG or any of its subsidiaries.