Home Forums Articles How To's FAQ Register
Go Back   Xoutpost.com > Electronics > Bluetooth
Arnott
User Name
Password
Member List Premier Membership Search Today's Posts Mark Forums Read

Xoutpost server transfer and maintenance is occurring....
Xoutpost is currently undergoing a planned server migration.... stay tuned for new developments.... sincerely, the management


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-05-2006, 09:37 AM
rangerfan's Avatar
Member
 
Join Date: Mar 2005
Location: Connecticut
Posts: 1,510
rangerfan is on a distinguished road
My New Cingular 8125 Works!

It pairs just fine with original BT module, the -552 I believe. In fact, it works too well. My entire address book is downloaded, and I only want a few names in the car. Is there any way to set things up to only download the contacts on my SIM card, for instance? Otherwise I am left with about 350 names in the car which make the download of the address book into the car essentially useless.
__________________
-----

-'13 E93 M3 Cab, Interlagos Blue, Carbon Black leather, DCT, all options, and fun, endless fun!
-'13 X5 35i M-Sport, Carbon Black & Cinnamon, Dinan Stage 2!
-'15 Toyota Sienna Limited Premium AWD, Silver & Grey, Nav & BluRay, and less lame than the 2011 it replaced
-'07 Mini Cab S, Laser Blue, 6sp, endless fun that ended (sold)
-'04 X5 4.4i, loaded, loved, modded and sold
Reply With Quote

Sponsored Links

  #2  
Old 06-20-2006, 12:52 PM
Just_Johnny's Avatar
Member
 
Join Date: May 2006
Location: Hurricane Central
Posts: 48
Just_Johnny is on a distinguished road
I just got my 8125 and I can't get the addresses downloaded at all? What's the trick? I went from a Razr that worked just fine to this 8125.

Thanks,
Johnny
Reply With Quote
  #3  
Old 06-21-2006, 04:01 PM
rangerfan's Avatar
Member
 
Join Date: Mar 2005
Location: Connecticut
Posts: 1,510
rangerfan is on a distinguished road
Which BT module do you have? I have the first generation model without Assist. If yours is newer it might not work.
__________________
-----

-'13 E93 M3 Cab, Interlagos Blue, Carbon Black leather, DCT, all options, and fun, endless fun!
-'13 X5 35i M-Sport, Carbon Black & Cinnamon, Dinan Stage 2!
-'15 Toyota Sienna Limited Premium AWD, Silver & Grey, Nav & BluRay, and less lame than the 2011 it replaced
-'07 Mini Cab S, Laser Blue, 6sp, endless fun that ended (sold)
-'04 X5 4.4i, loaded, loved, modded and sold
Reply With Quote
  #4  
Old 07-24-2006, 03:49 PM
Just_Johnny's Avatar
Member
 
Join Date: May 2006
Location: Hurricane Central
Posts: 48
Just_Johnny is on a distinguished road
Finally! 9th Generation but I still had the problem. I finally figured it out. It was the *660 and other *cingular numbers that was at the top of my phonebook that was already on the phone when I purchaed it. It was preventing the rest of the numbers from loading as the ULF had a problem with the special "*" character.

I deleted them and BINGO! Works like a champ.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





All times are GMT -4. The time now is 12:54 PM.
vBulletin, Copyright 2019, Jelsoft Enterprises Ltd. SEO by vBSEO 3.6.0
2017 Xoutpost.com. All rights reserved. Xoutpost.com is a private enthusiast site not associated with BMW AG.
The BMW name, marks, M stripe logo, and Roundel logo as well as X3, X5 and X6 designations used in the pages of this Web Site are the property of BMW AG.
This web site is not sponsored or affiliated in any way with BMW AG or any of its subsidiaries.