Home Forums Articles How To's FAQ Register
Go Back   Xoutpost.com > Electronics > Bluetooth
Fluid Motor Union
User Name
Password
Member List Premier Membership Search Today's Posts Mark Forums Read

Xoutpost server transfer and maintenance is occurring....
Xoutpost is currently undergoing a planned server migration.... stay tuned for new developments.... sincerely, the management


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-27-2007, 05:04 PM
Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: surrey england
Posts: 1
fingers94 is on a distinguished road
Angry Bluetooth Problems

Hi, i hope someone can help !! Just got a 2003 x5 with full comms pack, paired up my sony ericssson K800, no problem at first. Now it displays please wait for phone book and won't connect to phone although phone says its connected. Same phone worked in my 2003 3 series with same comms pack. Now i cant even get into pairing mode to try another phone. Help !! only had the car 3 days and not happy
Reply With Quote

Sponsored Links

  #2  
Old 02-08-2007, 07:33 AM
MPOWER's Avatar
Member
 
Join Date: Mar 2005
Location: Athens
Posts: 16
MPOWER is on a distinguished road
I had the same problem once...in my M3.
Try to reset your ULF by deleting every paired device, and then pair your mobile again.
__________________
www.BMW-Motorsport.gr
Reply With Quote
  #3  
Old 01-22-2009, 06:22 PM
Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: cardiff wales
Posts: 8
sheppy02 is on a distinguished road
Hi did you manage to solve the problem? Ive got an 2004 X5, Ive retro fitted a bluetooth kit, it worked perfectly for a year, got a replacement phone as i dropped the old one now got the same message, mines A K850i........ thanks Alex
Reply With Quote
  #4  
Old 01-22-2009, 07:21 PM
Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: cardiff wales
Posts: 8
sheppy02 is on a distinguished road
Hi Its 23.16 sad I know, but everyones in bed so I thought I'd go sit out in my car and fiddle, apart from the nieighbours thinking Im strange, Ive sorted the problem, you need to get the phone into pairing mode, when all lights are flashing, hold the pairing button down for 10 seconds. it should beep and show under speedo devices deleted, then repair it, this didn't do it alone, I then reset my phone, not full reset but the part one which doesnt lose all numbers etc.. rejoined them up its working..........
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





All times are GMT -4. The time now is 05:05 AM.
vBulletin, Copyright 2019, Jelsoft Enterprises Ltd. SEO by vBSEO 3.6.0
2017 Xoutpost.com. All rights reserved. Xoutpost.com is a private enthusiast site not associated with BMW AG.
The BMW name, marks, M stripe logo, and Roundel logo as well as X3, X5 and X6 designations used in the pages of this Web Site are the property of BMW AG.
This web site is not sponsored or affiliated in any way with BMW AG or any of its subsidiaries.