Home Forums Articles How To's FAQ Register
Go Back   Xoutpost.com > Electronics > Navigation System
Fluid Motor Union
User Name
Password
Member List Premier Membership Search Today's Posts Mark Forums Read

Xoutpost server transfer and maintenance is occurring....
Xoutpost is currently undergoing a planned server migration.... stay tuned for new developments.... sincerely, the management


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #601  
Old 09-16-2010, 03:06 PM
daz2347's Avatar
Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: uk, Berkshire
Posts: 3
daz2347 is on a distinguished road
Downloaded and copied ALL WORKING LIKE A DREAM

THANK YOU
Reply With Quote

Sponsored Links

  #602  
Old 09-19-2010, 05:02 AM
Member
 
Join Date: Sep 2006
Location: Estonia
Posts: 94
aise is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ccfj1 View Post
Here mate

MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service

Speed cameras are on the map disc, the OS just enables them (POISon).
i have a problem with "alert on/off" function with my modded disc. if "OFF" it silences radio/cd when nearing a camera and the messages on tacho are italian (i think its italian, nav languages are GB, DE, RUS). i've tried to turn up/down the nav volume but it still cuts the sound. does your modded disc do it also?
Reply With Quote
  #603  
Old 09-19-2010, 08:16 AM
ccfj1's Avatar
Member
 
Join Date: Sep 2006
Location: The UK.
Posts: 1,931
ccfj1 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by aise View Post
i have a problem with "alert on/off" function with my modded disc. if "OFF" it silences radio/cd when nearing a camera
You need to change the attenuation of the background audio (to nav instruction), in the set menu set the "volume" to max, this way you don't get the dipp in sound.

For information, THIS IS NOT THE VOLUME OF THE NAV VOICE.

To set the nav voice volume use the TP option (from the INFO button).

Quote:
and the messages on tacho are italian (i think its italian, nav languages are GB, DE, RUS). i've tried to turn up/down the nav volume but it still cuts the sound. does your modded disc do it also?
The modded disc are region dependent mate, so you would need one made the the languages you have set.

So you will need a custom OS for you nav (with your set languages).

Find out what the real languages are set to (load an OEM OS if need be and then work from there. if necessary use nav coder to change the set languages.
__________________
Sept 03, M3, Silver Grey. Retro-fits: Modded Mk4 DVD Drive, OEM Bluetooth, VR Control, Rainbow Speaker Upgrade, Sony SOT Amp, HK Sub, CCFL, Intravee II, NightMode.
Reply With Quote
  #604  
Old 09-19-2010, 02:37 PM
Member
 
Join Date: Sep 2006
Location: Estonia
Posts: 94
aise is on a distinguished road
what languages i need to code if i want to use your OS disk (i have navcoder)? iŽd like to have english with "on" and "off".
Reply With Quote
  #605  
Old 09-19-2010, 03:07 PM
ivo1bg's Avatar
Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 56
ivo1bg is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by aise View Post
what languages i need to code if i want to use your OS disk (i have navcoder)? iŽd like to have english with "on" and "off".
You must use GB/FR/whatever or GB/USA/whatever. Use Navcoder to code it if Your languages are different.


Quote:
Originally Posted by ccfj1
To set the nav voice volume use the TP option (from the INFO button).
Hallo ccfj1, do You know why after I update my comp, the INFO button don't work any more and I have not TP option?

Last edited by ivo1bg; 09-19-2010 at 03:22 PM.
Reply With Quote
  #606  
Old 09-20-2010, 03:15 AM
ccfj1's Avatar
Member
 
Join Date: Sep 2006
Location: The UK.
Posts: 1,931
ccfj1 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ivo1bg View Post
You must use GB/FR/whatever or GB/USA/whatever. Use Navcoder to code it if Your languages are different.
Correct, both of these will work with my UK version of the modded OS.

[/QUOTE]Hallo ccfj1, do You know why after I update my comp, the INFO button don't work any more and I have not TP option?[/QUOTE]

hmm, this does sometime happen, you may need to put an OEM through first and then update with the modded, are you burning at the slowest speed of the blank??
__________________
Sept 03, M3, Silver Grey. Retro-fits: Modded Mk4 DVD Drive, OEM Bluetooth, VR Control, Rainbow Speaker Upgrade, Sony SOT Amp, HK Sub, CCFL, Intravee II, NightMode.
Reply With Quote
  #607  
Old 09-20-2010, 07:24 AM
ivo1bg's Avatar
Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 56
ivo1bg is on a distinguished road
Yes, I burned the image at the slowest speed, but on my comp this is 8x. Everything else work great, I made Bulgarian menu and voice and there is no any problems, but the INFO button. I'll try to reverse OEM V30 and after that will update again.
Reply With Quote
  #608  
Old 09-20-2010, 08:11 AM
Member
 
Join Date: Jun 2006
Location: UK
Posts: 698
big bob is on a distinguished road
Please use IMGBURN.
Reply With Quote
  #609  
Old 09-20-2010, 08:15 AM
ivo1bg's Avatar
Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 56
ivo1bg is on a distinguished road
Yes, I use ImgBurn.
Reply With Quote
  #610  
Old 09-20-2010, 04:11 PM
Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: WESTCHESTER NY
Posts: 43
DROPTOPKINGM3 is on a distinguished road
Has any of the MKIII guys had a problem loading this software into their car? Its the update that the OP posted for the MKIII on page 1.
MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service

Ive been trying for nearly a month now to make different discs using the nightmode update for the MKIII. Ive used over 40 discs in 3 different brands. Ive even tried making the disc on different computers. I burn the disc at speed 1. On some of the discs I made the drive didnt even accept the disc. It would cycle in and out a few times before it would actually sit in the drive. Then my nav screen would just go blank and my system would brick. Each time I had to re-install the version 22 and then try again.

I made an update disc before using this link which brough me from version 17 to version 22 but no 3D perspective mode, no ///M symbol on the screen, or no night mode. It worked on the first try.
http://www.e38.org/nav/v22_1_CloneCD.rar

Any advice or help is appreciated as Ive been spending a lot of time trying to do this.


EDIT: ANY MEMBERS ON HERE THAT HAVE THE MKIII UPDATE WITH THE ///M LOGO AND THE PERSPECTIVE VIEW AND NIGHT MODE ALREADY ON CD THAT THEY CAN SHIP ME? ILL THROW YOU SOME $$ FOR YOUR TIME. THANK YOU.

Last edited by DROPTOPKINGM3; 09-20-2010 at 05:06 PM.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





All times are GMT -4. The time now is 08:04 AM.
vBulletin, Copyright 2019, Jelsoft Enterprises Ltd. SEO by vBSEO 3.6.0
© 2017 Xoutpost.com. All rights reserved. Xoutpost.com is a private enthusiast site not associated with BMW AG.
The BMW name, marks, M stripe logo, and Roundel logo as well as X3, X5 and X6 designations used in the pages of this Web Site are the property of BMW AG.
This web site is not sponsored or affiliated in any way with BMW AG or any of its subsidiaries.